Over ons


DJH Go2City is het in-house reisagentschap van de DJH City-Hostels in het Duitse Rijnland. Onze stadsdeskundigen zijn gespecialiseerd in het uitwerken van (dag)uitstapjes en meerdaagse reizen voor studenten, schoolgroepen, families en andere groepen in de steden en regio's van Keulen, Bonn en Duisburg. Je kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring van de teamleden van DJH Go2City voor leuke reisprogramma's met uitstekende planning en service. DJH Go2City is alles wat je zoekt als het gaat om hostels en daarvoor hoef je maar met 1 persoon contact te hebben om alle aspecten, die bij de reis komen kijken, te regelen: vervoer, accommodaties, maaltijden en stadsprogramma's.

  

Kijk hieronder voor de meest gestelde vragen:

 

Wie zorgt er voor vervoer en transfers?

Wanneer je met het openbaar vervoer wilt reizen, zijn al onze hostels gemakkelijk bereikbaar door de lokale trein- en busstelsels. Onze hostels in Bonn en Keulen-Riehl verkopen zelfs tickets voor het openbaar vervoer. Wanneer je een privé bus wilt gebruiken voor transfers tussen school, hostels en alle activiteiten, dan organiseren wij ook graag deze transfers voor je. 

 

Hoe ontvang  ik de tickets voor de activiteiten?

Nadat je je reserveringen hebt gemaakt, ontvang je van ons een paar weken voor aankomst een programma folder. Deze bevat specifieke informatie over je reis, het hostel, alle bestemmingen en programmaonderdelen inclusief alle vouchers en tickets. 

 

Wat is er bij de prijs inbegrepen?

Alle genoemde prijzen zijn voor groepen van minimaal 20 personen. Alle prijzen voor een verblijf in een hostel omvatten overnachting, beddengoed, ontbijt en onze service ter plaatse. Prijzen kunnen variëren voor verschillende groepsgroottes, vraag ons team voor meer informatie. De meeste activiteiten en pakketten worden aangeboden door lokale partners, waarbij de prijzen te allen tijde onderhevig zijn aan veranderingen. Alle prijzen voor activiteiten en pakketten omvatten geen aankomst en vertrek of transfers van en naar bestemmingen. Overboekingen zijn optioneel en kunnen afzonderlijk bij ons worden geboekt. Voor groepen van 20 personen of meer, ontvang je voor 2 begeleiders het verblijf gratis. 

 

Zijn er betalingen ter plaatse nodig?

Betalingen ter plaatse zijn niet verplicht, alle betalingen voor accommodaties en activiteiten kunnen vooraf worden gedaan via overschrijving.

 

Is een DJH-lidmaatschap verplicht?

Een lidmaatschap van DJH is vereist voor groepsverblijven bij onze hostels. Bij het inchecken dien je een geldige lidmaatschapskaart te tonen. Controleer alstublieft je gegevens voor je reis. Indien je geen geldige lidmaatschapskaart heeft, stuur dan een lidmaatschapsaanvraag tijdig in.

 

Heb je nog meer vragen?

 

Wij staan je graag te woord via onderstaande contactgegevens:

 

Deutsches Jugendherbergswerk Landesverband Rheinland e.V.

DJH Go2City

Siegesstr. 5

50679 Keulen

Duitsland

Ph: + 49 (0)221 778 733-0

Fax: + 49 (0)221 778 733-10

E-Mail: info@djh-go2city.de

 

Bij alle reserveringsaanvragen, gelieve de reisdata en het gewenste hostel te vermelden. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.